Kulttuuritalo Karelia
Erottajankatu 11
10600 Tammisaari

Puh. 044-3556060
info@karelia.huset.fi

Lipunmyyntipiste avoinna ti-pe klo.12-17

Lippuja myös
Karjaan Luckanista,
sekä osoitteesta
www.netticket.fi

Tulossa

TERVETULOA KULTTUURITALO KARELIAAN!

 

Syksyn ohjelmisto on suunnitteilla. Seuraamme viranomaisten suosituksia ja varaudumme ottamaan mahdolliset uudet suositukset ja rajoitusket huomioon. Esiintyville taiteilijoille on kuitenkin elintärkeää saada työtilaisuuksia, ja me halhuamme olla mukana tukemassa heidän elinkeinoaan vastuullisella tavalla.

 

Ilmainen nettikonsertti: Hvem styrde hit din väg

– kunnianosoitus kansallisrunoilija J.L. Runebergille

Esiintyjät: Laulajia naiskuoro Girls'n Qvinnsistä. Katsottavissa helmikuun ajan.


 

Älskade VR 

Uusi oma tuotanto, näytelmä Älskade VR (Rakas VR), kertoo junamatkailijoiden elämästä. Työtä tehdään koko ajan ensi-iltaa varten Kareliassa. Ensi-illan päivämäärä ei ole päätetty koronaviruksen takia. Lisätietoa tästä linkistä.

 

Yleisiä suosituksia tapahtumissa:

Haluamme muistuttaa yleisöämme jäämään kotiin pienimmästäkin oireesta, huolehtimaan käsihygieniasta, yskimään ja aivastamaan nenäliinaan tai hihaan ja pitämään riittävä turvaväli muihin kävijöihin. Suosittelemme että käytät suusuojainta käynnin yhteydessä.

Toivomme, että maksat kortilla lippuluukulla asioidessasi.

Jonojen pienentämiseksi suosittelemme, että lunastat lippusi viimeistään muutama päivä ennen tapahtumaa (huomioi, että lippujen varaus- ja lunastussuositukset voivat vaihdella tapahtumakohtaisesti, riippuen järjestäjästä). Tulethan paikalle myös hyvissä ajoin ennen tapahtuman alkua.

Avaamme ovet saliin tavallista aikaisemmin välttääksemme ruuhkaa lämpiössä. Ota heti yhteyttä lipunmyyntiimme, mikäli olet jo lunastanut lippusi, ja saat oireita. Lipunmyynnin tavoitat puhelinnumerosta 044-3556060 (ti-pe klo 12-17) ja sähköpostitse info@karelia.huset.fi.

 

Kulttuurintäytteistä syksyä odotellen!

Tervetuloa Kareliaan!

 

 

 

      

 
 
 
 
Lipunmyyntipiste on suljettu toistaiseksi.
Lippuja saa Karjaan Luckanista, sekä osoitteesta www.netticket.fi