Kulttuuritalo Karelia
Erottajankatu 11
10600 Tammisaari

Puh. 044-3556060
info@karelia.huset.fi

Tulossa

Jussi Syren and The Groundbreakers

Jussi Syren and The Groundbreakers on vuonna 1985 perustettu Bluegrassyhtye. Monet suomalaiset muistavat yhtyeen YLE-sarjastaLäs mera »
21.01.2020 kl. 12:10

Alfred Backa framför Alfred Backa

Koomikko ja kirjailija Alfred Backa tarjoaa absurdeja hahmoja, musiikkia, improvisaatioita sekä joitakin uskonnonvapauden rikkeitäKarelian näyttämöllä. Backan show on hauskuuttanut yleisöä pohjanmaalla.Läs mera »
21.01.2020 kl. 11:55

Ilta Uffe Enbergin seurassa

Kitara ja Uffe ovat olleet erottamattomat siitä lähtien kun kymmenvuotias Uffe aloitti uransa laulajana. Vuosien saatossa hän on ollut musikaalisen kameleontin tavoin mukana soittamassa kaikkea punkista countryyn lukuisissa länsiuusimaalaisissa kokoonpanoissa.Läs mera »
21.01.2020 kl. 11:03

Korvanamuja

Kahden suomenruotsalaisen lauluntekijän,muusikon ja artistin,Carita Holmströmin & Tom ”Wimsy” Salomonsenin dialogi ja yhteistyö.Läs mera »
13.01.2020 kl. 13:38

Musiikkikoulutusten yhteiskiertue - nuoret muusikot Kareliassa

Kiertue on lähtölaukaus monen vuoden yhteiselle tavoitteelle tehdä näkyväksi musiikkikoulutusten tarjonnan laajuus. Kiertue on yhteistyö oppilaitosten musiikkikoulutusten välillä, ja kiertueeseen osallistuu Lärkkulla Pop & Rock, Lappfjärds Folkhögskola, Porvoon Akan, Yrkesakademin i Österbotten!, Yrkeshögskolan Novia ja Sibeliusakatemia. DUNK (De Ungas musikförbund i Svenskfinland) hallinoi projektia. Kiertue vierailee Pietersaaressa, Kaarlepyyssä, Närpiöllä, Kristiinankaupungissa, Paraisilla, Karjaa-Tammisaaressa, Espoo-Kauniaisissa ja Porvoossa.Läs mera »
08.01.2020 kl. 17:25

Jussi Syrén and the Groundbreakers

Jussi Syren And The Groundbreakers on vuonna 1995 perustettu Bluegrass-bändi.Monet suomalaiset tuntevat heidät YLE-sarjasta "Itse Valtiaat" ja "Heartagrass- An Acoustic tribute to HIM"Läs mera »
20.12.2019 kl. 19:02

Mikko Iivanainen: A river runs through it

Mikko Iivanainen on monista kokoonpanoista tuttu monipuolinen kitarataiteilija, joka on vaikuttanut useissa maamme eturivin jazzyhtyeissä, kuten Free Control, Nordic Trinity sekä Loco Motife. Ajankohtaisia kokoonpanoja ovat myös Johanna ja Mikko Iivanainen duo sekä kvartetti yhdessä Johanna Iivanaisen, Maria Kalaniemen ja Timo Alakotilan kanssa. Iivanainen julkaisi ensimmäisen soololevynsä “Last Room” vuonna 2014. Läs mera »
20.12.2019 kl. 17:53

Cohen!

A historical throwback on Leonard Cohens life and musicLäs mera »
25.11.2019 kl. 11:24

TERVETULOA KULTTUURITALO KARELIAAN!

 

Syksyn ohjelmisto on suunnitteilla. Seuraamme viranomaisten suosituksia ja varaudumme ottamaan mahdolliset uudet suositukset huomioon. Esiintyville taiteilijoille on kuitenkin elintärkeää saada työtilaisuuksia, ja me haluamme olla mukana tukemassa heidän elinkeinoaan vastuullisella tavalla. Koronaepidemian aikana myymme vain 50% paikoista salissamme ja paikat ovat numeroimattomat jotta yleisö itse voi valita paikkansa mahdollisimman suurella etäisyydellä muuhun yleisöön.

Tämän takia haluamme muistuttaa yleisöämme jäämään kotiin pienimmästäkin oireesta, huolehtimaan käsihygieniasta, yskimään ja aivastamaan nenäliinaan tai hihaan ja pitämään riittävä turvaväli muihin kävijöihin. Suosittelemme että käytät suusuojainta käynnin yhteydessä.

Toivomme, että maksat kortilla lippuluukulla asioidessasi. Jonojen pienentämiseksi suosittelemme, että lunastat lippusi viimeistään muutama päivä ennen tapahtumaa (huomioi, että lippujen varaus- ja lunastussuositukset voivat vaihdella tapahtumakohtaisesti, riippuen järjestäjästä). Tulethan paikalle myös hyvissä ajoin ennen tapahtuman alkua! Avaamme ovet saliin tavallista aikaisemmin välttääksemme ruuhkaa lämpiössä. Ota heti yhteyttä lipunmyyntiimme, mikäli olet jo lunastanut lippusi, ja saat oireita. Lipunmyynnin tavoitat puhelinnumerosta 044-3556060 (ti-pe klo 12-17) ja sähköpostitse info@karelia.huset.fi.

 

Kulttuurintäytteistä syksyä odotellen!

Tervetuloa Kareliaan!

 

Tutustu ohjelmistoon.

 

      

 
 
 
 
Lipunmyynti on avoinna ti-pe 12-17, sekä tuntia ennen näytöstä.
Lippuja saa myös Karjaan Luckanista, sekä osoitteesta www.netticket.fi