Kulttuuritalo Karelia
Erottajankatu 11
10600 Tammisaari

Puh. 044-3556060
info@karelia.huset.fi

Lipunmyyntipisteemme avoinna ti-pe 12-17

Tulossa

Jukka Gustavson & Street Level

Pe. 16.11. klo.19Läs mera »
10.10.2018 kl. 15:36

TERVETULOA KULTTUURITALO KARELIAAN!

Tutustu syksyn ohjelmistoon.

Pe. 16.11. klo.19

Street Level on suhteellisen tuore yhtye jonka musiikkivaikutteita löytyy paljolti progressiivisen rockin, bluesin ja funkin välimaastosta. Omien sävellysten lisäksi yhtye esittää tulkintoja Danny Kirwanin, Beatlesin sekä Ray Charlesin kappaleista.

Yhtyeessä soittavat:

Jukka Gustavson (Wigwam); laulu & kosketinsoittimet.Jukka (s. 1951) on suomalaisen rytmimusiikin veteraani, joka soitti ja sävelsi Suomen progressiivisen rockin historiassa Wigwam-yhtyeessä 1970-luvun alussa. Gustavson, joka tunnetaan karkeasta groovejazzistaan ​​ja voimakkaasta urkusoundistaan, on vaikuttanut useissa bändeissä ja tuotantoissa uransa aikana.

Jan-Olof Strandberg, basso  "Puppe" Strandberg on suomalainen sähköbassokitaristi, joka aloitti soittamisen jo 14-vuotiaana. Hän aloitti bassokitaraopintonsa Oulunkylän Pop/jazz -opistossa. Strandberg jatkoi opintojaan klassisen musiikin koulutusta antavassa Helsingin Konservatoriossa soittimenaan sähköinen kontrabasso, "upright bass".

Thomas Törnroos rummut. Thomas on muusikko, jazz-rumpali, rumpu- ja musiikinopettaja, visuaalinen ja graafinen taiteilija ja tuottaja. Hänellä on ollut näyttelyitä vuodesta 1997 ja toiminut jazz-ilta tuottajana Porvoossa vuodesta 1999.

 

Liput hintaan 25€ sis.palv.maks.  https://www.netticket.fi/street-level?language=fi

 

 
Lipunmyynti on avoinna ti-pe 12-17, sekä tuntia ennen näytöstä.
Lippuja saa myös Karjaan Luckanista, sekä osoitteesta www.netticket.fi