Kulttuuritalo Karelia
Erottajankatu 11
10600 Tammisaari

Puh. 044-3556060
info@karelia.huset.fi

Tulossa

Jussi Syren and The Groundbreakers

Jussi Syren and The Groundbreakers on vuonna 1985 perustettu Bluegrassyhtye. Monet suomalaiset muistavat yhtyeen YLE-sarjastaLäs mera »
21.01.2020 kl. 12:10

Alfred Backa framför Alfred Backa

Koomikko ja kirjailija Alfred Backa tarjoaa absurdeja hahmoja, musiikkia, improvisaatioita sekä joitakin uskonnonvapauden rikkeitäKarelian näyttämöllä. Backan show on hauskuuttanut yleisöä pohjanmaalla.Läs mera »
21.01.2020 kl. 11:55

Ilta Uffe Enbergin seurassa

Kitara ja Uffe ovat olleet erottamattomat siitä lähtien kun kymmenvuotias Uffe aloitti uransa laulajana. Vuosien saatossa hän on ollut musikaalisen kameleontin tavoin mukana soittamassa kaikkea punkista countryyn lukuisissa länsiuusimaalaisissa kokoonpanoissa.Läs mera »
21.01.2020 kl. 11:03

Korvanamuja

Kahden suomenruotsalaisen lauluntekijän,muusikon ja artistin,Carita Holmströmin & Tom ”Wimsy” Salomonsenin dialogi ja yhteistyö.Läs mera »
13.01.2020 kl. 13:38

Musiikkikoulutusten yhteiskiertue - nuoret muusikot Kareliassa

Kiertue on lähtölaukaus monen vuoden yhteiselle tavoitteelle tehdä näkyväksi musiikkikoulutusten tarjonnan laajuus. Kiertue on yhteistyö oppilaitosten musiikkikoulutusten välillä, ja kiertueeseen osallistuu Lärkkulla Pop & Rock, Lappfjärds Folkhögskola, Porvoon Akan, Yrkesakademin i Österbotten!, Yrkeshögskolan Novia ja Sibeliusakatemia. DUNK (De Ungas musikförbund i Svenskfinland) hallinoi projektia. Kiertue vierailee Pietersaaressa, Kaarlepyyssä, Närpiöllä, Kristiinankaupungissa, Paraisilla, Karjaa-Tammisaaressa, Espoo-Kauniaisissa ja Porvoossa.Läs mera »
08.01.2020 kl. 17:25

Jussi Syrén and the Groundbreakers

Jussi Syren And The Groundbreakers on vuonna 1995 perustettu Bluegrass-bändi.Monet suomalaiset tuntevat heidät YLE-sarjasta "Itse Valtiaat" ja "Heartagrass- An Acoustic tribute to HIM"Läs mera »
20.12.2019 kl. 19:02

Mikko Iivanainen: A river runs through it

Mikko Iivanainen on monista kokoonpanoista tuttu monipuolinen kitarataiteilija, joka on vaikuttanut useissa maamme eturivin jazzyhtyeissä, kuten Free Control, Nordic Trinity sekä Loco Motife. Ajankohtaisia kokoonpanoja ovat myös Johanna ja Mikko Iivanainen duo sekä kvartetti yhdessä Johanna Iivanaisen, Maria Kalaniemen ja Timo Alakotilan kanssa. Iivanainen julkaisi ensimmäisen soololevynsä “Last Room” vuonna 2014. Läs mera »
20.12.2019 kl. 17:53

Cohen!

A historical throwback on Leonard Cohens life and musicLäs mera »
25.11.2019 kl. 11:24

Mikko Iivanainen: A river runs through it

20.12.2019 kl. 17:53
Mikko Iivanainen on monista kokoonpanoista tuttu monipuolinen kitarataiteilija, joka on vaikuttanut useissa maamme eturivin jazzyhtyeissä, kuten Free Control, Nordic Trinity sekä Loco Motife. Ajankohtaisia kokoonpanoja ovat myös Johanna ja Mikko Iivanainen duo sekä kvartetti yhdessä Johanna Iivanaisen, Maria Kalaniemen ja Timo Alakotilan kanssa. Iivanainen julkaisi ensimmäisen soololevynsä “Last Room” vuonna 2014.

Konsertti juhlistaa kitaristi Mikko Iivanaisen uutta sooloalbumia, jolla Iivanainen on heittäytynyt itselleen täysin uuteen projektiin sooloartistina. Mikko Iivanainen on erottunut suomalaisen jazzin kentällä harmonisella syvyydellään sekä saundien monipuolisuudella. Tämä kuuluu myös uusissa sävellyksissä, joita taiteilija esittää sekä akustisella että sähkökitaralla. Iivanainen käyttää myös matalampivireistä baritonikitaraa ja joissakin sähköisissä kappaleissa loopperia. 

Sooloprojekti on Iivanaisen pitkäaikainen haave. Luottaminen omiin sävellyksiin ja soittoon on vaatinut paljon työtä. "Olen hakenut harjoittelun kautta luottoa myös vähäeleisyyteen. Yhtä lailla kuin teknisen osaamisen kehittäminen on tärkeää, niin tärkeämpää on kuitenkin se musiikin tekijä x. Sitä, mitä ei voi selittää eikä kirjoittaa nuotille. Sanotaanko sitä sitten sieluksi? Mistä se koostuu? On ollut hieno matka sitä selvitellessä, ja matka jatkuu." 

www.mikkoiivanainen.com www.facebook.com/mikkoiivanainenmusic www.instagram.com/mikkoiivanainenmusic