Vuokraa Kulttuuritalo Karelian tilat käyttöösi!

Tervetuloa Kareliaan! Sijaitsemme Tammisaaren keskustassa, noin 30 metrin päässä Suomen vanhimmalta kävelykadulta. Tilamme ovat käytössäsi erilaisiin tapahtumiin, kokouksiin, seminaareihin ja yksityistilaisuuksiin!

Tilojen ohelle tarjoamme myös palveluita tapahtumasuunnitteluun, paikalliseen markkinointiin, lavatekniikkaan ja lipunmyyntiin tilasuuksiin jotka järjestetään Kareliassa. Tutustu oheisiin liitteisiin (vasemmalla) ja valitse tarvitsemasi oheispalvelut.

Sali

Sali lavan normaali koko 5 x 10 m, jolloin käytettävissä on 227 istuinpaikkaa. Muunneltavissa kokoon 6x10 m tai 4x10 m, jolloin istuimet -/+ 13 paikkaa. Salissa on luonnostaan erinomainen akustiikka, joka soveltuu sekä teatteriesityksiin että konsertteihin. 

HUOM! Halutessanne käyttää Karelian salitekniikkaa, on oman teknikkomme antama perehdyttäminen laitteistoon aina pakollinen!

Hinta 600 € / 8 h
Paikallisille yhdistyksille ja pääsymaksuttomiin tilaisuuksiin sovellamme erillistä hinnoittelu, kts. Hinnasto.

Aulatilat (n. 70 m2)

Aula soveltuu erinomaisesti esim. pop-up myymäläksi, pienimuotoisiin yksityisjuhliin tai intiimin kahvikonsertin järjestämiseen. Talossa olevat irtopöydät ja tuolit (noin 30 hengelle) ovat käytettävissä veloituksetta.