Kulttuuritalo Karelia

Puh. 044-3556060
info@karelia.huset.fi

Y-tunnus 2249795-1

Kulttuuriyhdistys Föreningen Kulturhuset Karelia i Ekenäs r.f. perustettiin 17.9.2008.

Yhdistys vuokraa ent. Bio Karelian joka perustettiin Tammisaareen vuonna 1939, samalla kun Stolzen perhe muutti Käkisalmen kaupungista talvisodasta johtuen. Siitä myös nimi Karelia on peräisin.

Yhdistyksen tarkoituksena on luoda länsiuusimaalainen monitoimitalo kulttuurille, taiteelle, viihteelle, konferensseille ja koulutustilaisuuksille.

Yhdistyksen perustajajäsen ja kunniapuheenjohtaja Henrik Otto Donner poistui joukostamme 27.6.2013. Muistamme Ottoa lämmöllä ja olemme kiitollisia hänen mittaamattoman arvokkaasta työstään Kulttuuritalo Karelian hyväksi. Ilman Ottoa ei olisi Kareliaakaan.

Hallituksessa toimivat vuonna 2019:

Annette Ström (pj.), Ulrica Isaksson (vpj.), Ira Donner, Kjell Ekholm, Tove Virta, Sebastian Dahlström ja Linus Mäkelä.

Varajäseninä ovat Marianne Fred, Andrea Degerlund ja Agneta Ekbom.

Kassanhoitaja & kirjanpito: Azets Insight/Dennis Barman.