Kulttuuritalo Karelia

Puh. 044-3556060
info@karelia.huset.fi

Y-tunnus 2249795-1

Kulttuuriyhdistys Föreningen Kulturhuset Karelia i Ekenäs r.f. perustettiin 17.9.2008.

Yhdistys vuokraa ent. Bio Karelian joka perustettiin Tammisaareen vuonna 1939, samalla kun Stolzen perhe muutti Käkisalmen kaupungista talvisodasta johtuen. Siitä myös nimi Karelia on peräisin.

Yhdistyksen tarkoituksena on luoda länsiuusimaalainen monitoimitalo kulttuurille, taiteelle, viihteelle, konferensseille ja koulutustilaisuuksille.

Yhdistyksen perustajajäsen ja kunniapuheenjohtaja Henrik Otto Donner poistui joukostamme 27.6.2013. Muistamme Ottoa lämmöllä ja olemme kiitollisia hänen mittaamattoman arvokkaasta työstään Kulttuuritalo Karelian hyväksi. Ilman Ottoa ei olisi Kareliaakaan.

Hallituksessa toimivat:

Pirkko Grönroos (pj.), Ulrica Isaksson (vpj.), Jaana Tasanko, Ira Donner, Kjell Ekholm, Tove Virta ja Nicole Hjelt.

Varajäseninä ovat Göran Kurten, Agneta Ekbom, Dennis Barman, Maj-Britt Malmén,

Maj-Len Söderström ja Christian Söderlund.

Kassanhoitaja & kirjanpito: Azets Insight/Dennis Barman.