Kulturhuset Karelia
Skillnadsgatan 11
10600 Ekenäs
Telefon: 044-355 6060
info@karelia.huset.fi

Biljettluckan öppen ti-fre  12-17


6Instagram  

På kommande

En tribut till Cohen!

En historisk tillbakablick på Leonard Cohens liv och musik.Läs mera »
25.11.2019 kl. 10:41

Biljetter nu till salu: Radikal optimist av och med Anders Jansson

Anders Janssons hyllade humorshow till Ekenäs i februari! Komisk energikur, genuint rolig, formidabel underhållning, underbart trams och bland det bättre jag har upplevt från en scen i humorväg - Anders Janssons nya soloföreställning Radikal Optimist har fått ett minst sagt varmt mottagande i media och det har varit publikrusning till hans föreställningar runt om i Sverige. Nu ger sig Anders ut på en sista sväng med Radikal Optimist och i februari landar turnén i Finland! Den 6 februari uppträder han på Karelia i Ekenäs. Läs mera »
24.10.2019 kl. 16:06

Christmas Comedy - en stand-up kväll

Den 20 december blir det premiär för Humorhusets julturné ”Christmas comedy” med en stark trupp svenska komiker på scenen. Under kvällen uppträder Nisse Hallberg, Petrina Solange och Isak Jansson. Läs mera »
26.09.2019 kl. 14:37

Christmas Comedy - en stand-up kväll

26.09.2019 kl. 14:37
Den 20 december blir det premiär för Humorhusets julturné ”Christmas comedy” med en stark trupp svenska komiker på scenen. Under kvällen uppträder Nisse Hallberg, Petrina Solange och Isak Jansson.

Nisse Hallberg är utan tvekan en av Sveriges vassaste komiker som på rekordtid erövrat inte bara humorsverige, utan även etablerat sig som ett starkt namn i Svenskfinland. Efter genombrottet 2014 har han tagit emot pris på Svenska Stand up galan som Årets nykomling, hunnit göra två soloföreställningar, samt i år blivit nominerad till så väl Årets manliga komiker som för Årets föreställning med showen Trött, som han även turnerade med i Finland. Nu återvänder en av Sveriges absolut roligaste personligheter.

Petrina Solange är Malmökomikern som på rekordtid har etablerat sig som en av Sveriges roligaste komiker. Efter sin stand up debut blev hon Årets Nykomling på svenska stand up galan 2013 och har sedan dess blivit korad till Sveriges roligaste kvinna två gånger. Både i år och 2015 vann hon stand up Sveriges främsta pris Årets kvinnliga komiker på svenska stand up galan. Petrina uppträder kontinuerligt på Sveriges största stand up klubbar runom i landet och har även medverkat i det populära humorprogrammet Parlamentet. Hon är känd för sin kaxiga stil och skadeglada skämt som levereras med glimten i ögat. I december gör Petrina sitt första uppträdande i Finland någonsin.

Sedan Isak Jansson debuterade som stand up komiker år 2007 har han hunnit med flertal soloshower, varav den senaste föreställningen”Quick – En humorshow om Sveriges ”värsta” seriemördare” i år korades till Årets föreställning på svenska stand up galan. Isak uppträder frekvent på Sveriges största stand up klubbar och jobbar även som manusförfattare, bland annat har han skrivit för ”Robins” (SVT). Isaks humor är skruvad, intelligent och ofta samhällskritisk med inslag av metakomik. Isak är väldigt berest och har uppträtt världen över, också mycket i Finland.

Humorhuset är en ambulerande svenskspråkig stand up klubb som startade hösten 2015, och har
sedan dess turnerat runtom i Svenskfinland med fulla hus.

Biljetterna kommer till salu lördagen den 28 september klockan 12:00.

Biljetter kan köpas via biljettombudet Netticket, Luckan eller Kulturhuset Karelias biljettkassa